Monday, December 12, 2005

再被tag & 再tag

1.這問卷是誰傳給你的?? 被大山反tag了
2.跟他/她是在怎樣的情況下認識的?
兩個層次嘅認識
(1) 表面à sowk interview
(2)較深層次à 應該係o係yr 2 PE 堂,當我愛情出現了危機時
3.認識多久了?
2 年多
4. 她有什麼別於一般人的特點??
勁愛男朋友,願意無私奉獻自己(esp . 對小春)
5.在你心中他是怎樣的人﹖
成日都好開心好好玩咁,但有時又覺得佢成日有好多事都收埋一個人面對….
成日都換電話,有時會好有自信,但o係某方面又好似欠缺左咁
同佢交朋友,有時會好直接,有時會覺得佢好似比較難知道佢內心深處諗乜。
覺得佢心目中情人朋友都由男朋友扮演左,如果大山願意再敞開心扉,佢會係一個可以廣結朋友嘅人
6. 傳給您:
細car ,simpson︿maynbo,肥妹

1 Comments:

At 6:09 PM, Blogger 大山 said...

謝謝包的真心話,doris也就是很久沒有到訪了。被tag也好,可以說說對朋友的感覺。跟你都很久沒有談過天了,最近可好? 大家都是在paper及exam… 有點透不過氣。老實的,覺得自己有時候走到你的身邊會很易的認出,你一是一個有火的人,而我就是完全地沒有火… 聖誕派對會去嗎? 可有興趣下場? 俾心機!

 

Post a Comment

<< Home